Ik, Mieke Donicie, ben opgegroeid in een warm, liefdevol gezin.

Mijn jeugd is gelukkig grotendeels prettig verlopen, al voelde ik me wel vaak onzeker. Gevoelens vond ik maar lastig en ze uitspreken deed ik al helemaal niet. Ik verwerkte datgene waar ik tegenaan liep het liefst zelf.

Toen ik als puber zijnde een traumatische ervaring meemaakte en een half jaar daarna ernstig ziek werd, kon ik het niet meer alleen verwerken. Ik leerde hoe belangrijk het is om je gevoelens te uiten en te kunnen delen met anderen.

Na de HTS Chemische Technologie heb ik een aantal jaren bij een metaalbedrijf gewerkt, maar ik merkte al snel dat ik liever met mensen wilde werken. 

Vervolgens ben ik omgeschoold tot Natuurgeneeskundige. Iedere zaterdag naar Meppel, gedurende best veel jaren in een drukke tijd, want tussendoor mocht ik moeder worden van drie fijne kinderen.  

Kernwoorden die bij mij passen: analytisch, intuïtief, rustig, betrouwbaar. 

Of het nu gaat om lichamelijke of geestelijke klachten, graag help ik je, zodat je jouw kracht weer kunt herpakken. 

Vanaf 2010 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk in Holten.

foto MD