Integrated Energy Therapy is een aangename en zeer krachtige healingmethode waarmee klachten op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau verholpen kunnen worden.

Het biedt ondersteuning bij het veilig en rustig loslaten van beperkende energiepatronen, die je verhinderen om de persoon te zijn die je echt bent. Bij IET wordt er gewerkt met hand posities op specifieke plekken op het lichaam: de cellulaire geheugen punten en de integratiepunten. Deze zijn als een soort van landkaart van emoties over het lichaam verdeeld. Je kleding kan gewoon aan blijven.

In ons cellulair geheugen en in onze auralagen kunnen energieblokkades en trauma’s zijn opgeslagen. Mogelijke oorzaken van blokkades zijn fysieke trauma’s, operaties, ziektes, uitputting, emotionele crisissen, onderdrukte gevoelens, stress, angst, beperkende gedachten en karma. Doordat sommige van deze ervaringen niet verwerkt zijn laten de blokkades een “beeld” achter in onze aura dat een aantrekkingskracht heeft voor een zelfde ervaring. Dit zorgt voor herhalende patronen in ons leven.

Met IET kunnen deze blokkades en trauma’s veilig en gemakkelijk worden losgelaten. Na het loslaten worden positieve emoties terug geplaatst waardoor je weer in balans komt, weer in je eigen kracht kunt staan en waardoor jij je weer kunt gaan richten op het beleven van je Zieledoel in dit leven.