NAET is de afkorting voor “Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek”

Met deze unieke methode kunnen allergieën aangepakt en genezen worden. Ervaring heeft ons geleerd dat veel symptomen en aandoeningen zoals hoofdpijn, eczeem, maag- en darmproblematiek en ademhalingsproblemen vaak veroorzaakt worden door allergieën.

NAET is een revolutionaire en volledig natuurlijke methode waarmee het lichaam weer in balans kan worden gebracht door allergieën en de symptomen hiervan te elimineren.

De zoektocht naar de allergenen en de juiste behandeling hiervoor is pijnloos en ongevaarlijk. Deze methode is geschikt voor iedereen; van baby’s en jonge kinderen tot mensen op vergevorderde leeftijd.

NAET heeft in de loop der jaren bewezen effectief te zijn. Duizenden allergiepatiënten wereldwijd zijn genezen van hun allergieën, variërend van hooikoorts en lactose intolerantie tot door neurodermitis veroorzaakte allergieën, migraine en hyperactiviteit.

Iedere stof heeft zijn eigen trillingsfrequenties. De hersenen pikken deze stof op en beoordelen of de stof als vijandig moet worden gezien, bijv. als het om een virus gaat.

Bij NAET therapie wordt eerst de oorzaak van de klachten vastgesteld met behulp van buisjes, waarin de energie van verschillende stoffen is opgeslagen.

De behandeling is een combinatie van acupunctuur en chiropractie en bestaat uit het stimuleren van bepaalde punten op de rug door erop te drukken. Deze punten staan in verbinding met alle organen in ons lichaam. De zenuwuiteinden die in de ruggengraat zitten, vormen een verbinding met de hersenen. Door deze te stimuleren, krijgen de hersenen seintjes om bepaalde stoffen niet langer als vijand te zien. Zo worden ze als het ware geherprogrammeerd.